Over ons

Over ons

Opgericht in 1976, de firma BEVIL heeft zich in 2000 bij de groep Chembo gevoegd om artikelen van eerste kwaliteit te verzekeren en om zowel chemische als biologische producten actief te ontwikkelen. De firma is gelegen in de Industriezone van Doornik in België, het hart van Europa.

In 2003 werden we bekroond met de Innovation Award op het gebied van de biotechnologie en in 2008 de Gazelle Award van het magazine Trends Trend als een bedrijf met de hoogste in de provincie Henegouwen groei.

Onze waarden

Opmerking : Engage in ethisch en verantwoord handelen. Vaststellen van duidelijke communicatie met onze gebruikers.

Kwaliteit : Bereiken hoge prestaties en uitstekende resultaten door zich te richten op het waarborgen van kwaliteit van producten.

Flexibiliteit : Reageren op alle verzoeken om oplossingen voor het huis, zowel binnen als buiten.

Innovatie : Wees innovatief om effectieve oplossingen die het milieu respecteren bieden.

Onze waarden

Voortdurend op zoek naar innovatie door het ontwikkelen van nieuwe concepten op basis van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen, onze expertise combineert creativiteit en onderzoek met respect voor het milieu.

Van te voren de markt blijven onze R & D wordt in verband gebracht met diverse academische centra (ULG, ULB) en onderzoekscentra.
Zijn samenwerking stellen ons de toegang tot hoogwaardige infrastructuur en profiteren van cutting-edge ervaring in verschillende gebieden.
De R & D afdeling voor onze klanten, te beginnen met een concept of idee tot de uiteindelijke marketing, een stap vooruit van de markt te waarborgen.
Nieuwe toepassingen door middel van diversificatie van onze samenwerking in het ontwikkelen van projecten met industriële partners in nieuwe gebieden (de behandeling van industrieel afvalwater individuen of saneren van de bodem).