Onze producten

EPUR is een assortiment onderhoudsproducten, ideaal voor het huis, septische putten en leidingen. Deze producten, samengesteld met enzymen, niet-pathogene bacteriën en/of materialen van natuurlijke oorsprong, zijn doeltreffend en milieuvriendelijk.

Breed assortiment aan producten met hoge concentratie voor het onderhoud en ontstoppen van leidingen, ontkalken van sanitaire en huishoudtoestellen en tal van andere onderhoudsproducten voor de huishoud.

Het assortiment bestaat uit chemische producten voor de schoorstenen, aangepast aan alle types verbranding. U vindt er ook tal van producten voor het kuisen van vensters van haarden, aanmaakblokjes, vloeibare gels. We beschikken ook over een assortiment voor professionals in onderhoud van branders, doorstroom-systemen enz.

Het Belgisch merk Fabel is gespecialiseerd in onderhoud en verfrissen van het huis en de tuin, alle soorten meubels, parketten, houtconstructies, barbecues, terrassen…

Bio Foss biedt u een assortiment biologische activatoren voor putten.

Débouch’tout biedt een assortiment gerichte ontstoppers, aangepast aan elk leidingprobleem. Het is een leuk en kleurrijk gamma waarvan de doeltreffendheid bewezen is.

Détach’tout is een gamma specifieke vlekverwijderaars voor alle soorten vlekken op alle textielsoorten, zoals huishoudlinnen, kleding, tapijt, vasttapijt en meubelbekleding.

De producten in het Gercuria-gamma zijn ontworpen voor alle huidtypes, zelfs de meest kwetsbare. Elk product wordt met de grootste zorg geproduceerd met ingrediënten van topkwaliteit.