Onze producten

EPUR

Het gamma van Epur is de biologische oplossing voor het onderhoud van septische putten en water, vetbakken, traditionele toiletten, vermalers, draagbare tanks, citernen en regenwaterputten. Het gamma telt vloeibare en poedervormige oplossingen.

Sanitaire ontstopper

De sanitaire ontstoppers omvatten een ruim assortiment aan sterk geconcentreerde producten voor het onderhoud en ontstoppen van de leidingen, het ontkalken van het sanitair en van huishoudelijke toestellen evenals andere producten voor huishoudelijk gebruik.

Snel verwarming

Het Snelle verwarmingsassortiment bestaat uit producten voor het chemisch schoonmaken van kachels, inzethaarden en schoorstenen, geschikt voor alle types brandstof. U vindt hier ook een grote waaier aan schoonmaakmiddelen voor ruiten, vernieuwers, wassen, aansteekblokjes en vloeibare gels. Wij beschikken ook over een assortiment voor de professional. Dat bestaat uit schoonmaakmiddelen, beschermingsmiddelen, anti-lek en anti-vriesbehandelingen. De producten zijn bestemd voor de circuits van verwarmingen, verwarmingsketels en branders.

Fulgurant camping

Fulgurant Camping omvat een onderhoudsgamma voor alle types draagbare WC’s.

AquaPool by Fulgurant

Aquapool is een compleet assortiment van onderhoudsproducten voor het zwembad van particulieren zoals chloor in tabletten en poeder, PH-correctors, antikalk, schoonmaakmiddel voor filters, vlokken, winterproducten en waterbehandeling. Wij hebben ook een chloorvrije behandeling die speciaal geschikt is voor kinderen.

Pro

Pro omvat een ruim gamma onderhoudsproducten en ontstoppers voor keukens, badkamers, toiletten en rioleringen evenals een gamma ontkalkers.

Débouch’tout

Débouch’tout propose un assortiment de déboucheurs ciblés et adaptés à chaque problème de canalisations. Une gamme fun et colorée dont l’efficacité n’est plus à prouver.

Détach’tout

Détach’tout is een gamma specifieke ontvlekkers voor alle types vlekken op textiel, zoals huislinnen, kleding, tapijten, vast tapijt en meubelstoffen.

Détartre’tout

 Het assortiment détartre’tout is samengesteld uit ontkalkingsprodukten voor alle types afvoerleidingen.

Fabel

Het merk Fabel is gespecialiseerd in de productie van onderhouds-en verfraaiingsproducten met hoge doeltreffendheid, voor huis en tuin : alle meubels, parketvloeren, houtdecor, tuinmeubelen, barbecues, terrassen,…

Bio foss

Bio Foss stelt U een assortiment voor van biologische activatoren voor septische putten. 

Bevil

Eigen merk.