Our Tips

Badkamer

Hoe kunt u uw badkamer schoonmaken tot hij weer glanst als nieuw?
Onze adviezen voor een onberispelijke spiegel, een ontkalkte badkuip, een glanzende wastafel, gezonde leidingen en perfecte tegels.

Keuken

De keuken is ongetwijfeld de ruimte in het huis waar men het vaakst schoonmaakt door de mogelijke groei van bacteriën die in contact kunnen komen met voedingsmiddelen. Maar het schoonmaken van uw keuken betekent ook het onderhoud van uw leidingen, het reinigen van uw huishoudtoestellen,…

Onderhoud verwarming

Uw schoorsteen is vervuild, de trek is verminderd, er keert rook terug of het gaat gewoon moeilijk om het vuur aan te maken. Bevil geeft u een eenvoudige en doeltreffende oplossing voor het onderhoud van al uw verwarmingsinstallaties.

Waterverwerking

Bevil biedt een compleet gamma van 100% ecologische producten. Ze zijn ontwikkeld op basis van enzymen en grondstoffen van plantaardige oorsprong. Het werd bewezen dat deze natuurlijke elementen zeer doeltreffend zijn. Zo kan Epur zeer krachtige maar toch milieuvriendelijke producten aanbieden.

Additieven draagbare toiletten

Om het risico op schade, vroegtijdige slijtage en problemen met het legen te vermijden, raden wij u de sanitaire producten van magi Camping aan. De sanitaire additieven onderdrukken geurtjes, verminderen de vorming van gassen en houden de binnenkant van het reservoir schoon. Gebruik uw mobiel toilet in combinatie met deze additieven. Ze vergroten het comfort en gebruiksgemak want toiletten hoeven pas één keer om de vier dagen geleegd te worden. Dat is alvast een zorg minder.

Onderhoud van de woning

Maak uw huis fonkelend schoon met het multifunctionele productengamma van Bevil. Zij maken uw huis grondig schoon en maken het fonkelend schoon en fris. Zo ontwikkelen wij steeds de beste producten voor een vlot, snel en grondig onderhoud met een aangename en verfrissende geur.